Work-With-IT - Nieuws
 

Phishingmail in omloop (bericht van mijnoverheid.nl)

Er zijn valse e-mails in omloop van de Belastingdienst. U wordt gevraagd een betaling te doen. Het gaat hier om een Phishingmail, klik daarom niet op de link in het bericht. Overheidspartijen sturen u nooit een dergelijk verzoek via e-mail.

Heeft u een valse e-mail gehad, meld dit dan door een e-mail te sturen naar valse-email@mijn.overheid.nl . Wij verzoeken u daarbij de valse e-mail als bijlage aan de mail toe te voegen.


Work-With-IT adviseert Malwarebytes Antimalware Premium !


Of u nu een betaald of een gratis antivirusprogramma gebruikt, Work-With-IT adviseerde u
om daarnaast ook Malwarebytes Antimalware te installeren. Maar Malwarebytes Antimalware is vernieuwd ! Het heeft nu een volledige suite met Antivirus én Antimalware waarmee u extra beschermd bent tegen de toenemende internet criminaliteit. Met 1 jaar licentie voor € 39,99 incl. BTW kun je 1 PC of laptop die extra bescherming geven van zeer hoge kwaliteit !! Voorkomen is beter dan genezen.
 
Om uit te proberen kunt u het programma gratis downloaden'de proefperiode is 14 dagen. WIlt u overgaan tot aanschaf, klik dan op de "Nu kopen" knop. Bij een 2-jarig abonnement krijgt u circa 25% korting.   Meer uitleg vind u in deze
HELP.